OM OS

The Department of International Trade Promotion (DITP) blev etableret under Thailandske handels ministersekretariat. Thailandske regering, at bistå med at opbygge konkurrenceevne thailandske producenter og eksportører til at udnytte deres potentiale. I lyset af de udfordringer og muligheder i den nye verdensøkonomi, DITP til formål at giv hurtig, pålidelig og effektiv service.

Office of Commercial Affairs (OCA), den Thailandsk Ambassade i Danmark, under tilsyn af DITP, er beliggende i Hellerup. Opgave er aktivit og engageret handelspolitik at arbejde for Thailands interesser og, særlig fokus på at fremme handelsforbindelserne mellem thailandske eksportører og potentielle importører i de nordiske lande. Desuden, kontor giver også analyser og rapporter om nye tendenser og udviklinger.

Vision

OCA skal være den mest relevante og kvalificerede samarbejdspartner for eksportvirksomheder alle impørter.

Mission

At repræsentationerne assisterer thailandske virksomheder på eksportmarkedet.

Tjenester

INFORMATION OG RÅDGIVNING

Vi tilbyder omfattende information og rådgivning om at gøre forretninger med Thailand.

MATCHING OG NETVÆRKSDANNELSE

Gennem business matching og netværk, vi introducere potentielle partnere , match kvalifikationer og inkuberes partnerskaber i international handel.

KAPACITETSOPBYGNING

For at øge konkurrenceevnen for de nordiske virksomheder og thailandske eksportører i det globale marked, tilbyder vi en personer af værdiskabende marketing-programmer og aktiviteter, herunder kurser, seminarer, workshops og meget mere.