Thailand Trust Mark

Garantimærke på produkte og service

THAILAND garantimærke er et symbol, der øger værdien af de produkter som kun udvalgte kvalitetsprodukter fra Thailand. Det åbner op større afsætningsmuligheder for producenterne samt opbygger tillid blandt forbrugerne, fordi hvert enkelt produkt bærer dette mærke har brug for at videregive troværdige produktstandarder og internationale standarder for kvalitet.

Kvalifikationer for Thailand Trust Mark

-Skal være retshandelen person, der har registreret som medlem af Institut for International Trade Promotion s Eksportør List
- Certificeret med lokale og / eller internationale standarder for sagsøgerens varer og tjenesteydelser i overensstemmelse med reglerne eller andre standarder, der viser kvaliteten af produkterne.
- Produkter og tjenesteydelser skal laves i Thailand. (Produkterne fremstilles lokalt eller tjenesteydelserne leveres lokalt.)
- Har ingen registrering af dårlig forretningsførelse, for eksempel, overtræder immaterielle rettigheder eller producerer Piratkopierede og falske vare og brand.
- Har et godt billede med erhvervslivet / samarbejde værdier, dvs - De er blevet certificeret i henhold til standarder for Environmental Management System (ISO 14001) og / eller har deltaget i en aktivitet, der vedrører Corporate Social Responsibility (CSR).
- Har været aktiv i personaleudvikling og et program for at øge sikkerheden i arbejdsmiljøet.

Flere oplysninger;

Download file