Departementschefen i Handelsministeriet har til formål at berolige Thailands handel

Departementschefen i Handelministriet, Fru Srirat Rastapana har sikret Thailands Internationale handel situation.

Fru Rastapana sagde, at hun er overbevist om, at Thailand kan øge sin Internationale handel gennem den vanskelige politiske situation i Bangkok.

Mrs. Srirat Rastapana, Permanent Secretary for Commerce (Photo: The Canadian Press)

Under den politiske konflikt i Bangkok siden november 2013 har Fru Srirat Rastapana sikret Thailands Internationale handel situation

Efter drøftelser i Bangkok, Udtalte Fru Rastapana, at hun er overbevist om, at Thailand kan øge sin Internationale handel gennem den vanskelige politiske situation i Bangkok. De thailandske eksport virksomheder er i stand til at drive deres forretning som sædvanlig, bekræftede hun.

Den 3. December 2013 blev regeringen forhandlet succesfuld med demonstranterne . Heldigvis vendte situationen til at være normal igen.

Den overordnede Thailandske handel er steget 0,71 % med værdien af US 402.51 mia. dollars i løbet af Jan. - Okt. 2013.

Thailands eksport forventes at stige med 5 % næste år, med en omsætning på US 240.69 mia. dollars, selvom eksportørerne stadig er bekymrede over den globale recession, stigende arbejdskraft og råvareomkostninger .

Under WTO-mødet på Bali den 3-6 December 2013, detager  Handelsministeren Niwatthumrong Boonsongpaisan deltager i den niende WTO-ministerkonference, hvor han også forsikrer det Internationale samfund af Thailands forpligtelser på trods af politiske konflikter derhjemme.

Hr. Niwatthumrong udtalte, at Thailand støttede forslaget med gruppen af 20 udviklingslande, som udviklede markeder for at øge adgangen til deres landbrugsprodukter .

 

Source: ASTV Manager